Vi har samlet og udviklet bæredygtige byggekoncepter til arkitekter, entreprenører og bygherrer

Vi samarbejder med virksomheder, der laver langtidsholdbare, fleksible og bæredygtige løsninger til byggeriet.

TEWO er et byggesystem af isolerede massive træ-elementer.

TEWO gør opbygning og montage enkel og hurtig. Det norske firma TEWO er bæredygtigt, innovativt og udfordrer måden vi bygger på i dag.

Se, hvorfor TEWO er så smart

Termomodificeret og linolieimprægneret træ med mange anvendelsesmuligheder inden for byggeriet

Vi kan tilbyde facadebeklædning, terrasse og hegn baseret på en bæredygtig og svanemærket varmebehandling. Træet er unikt, formstabilt og langtidsholdbart.

LÆS MERE OM SAGA WOOD

Ventilations, varme og brugsvand i ét system

Med Ventilationsvinduer får man ikke kun en løsning, hvor flere andre installationer spares væk – man får også verdens bedste indeklima. Det betyder ingen dug på vinduerne, lavt varmeforbrug og tilfredse beboere.

Se mere om det innovative vindue

Firestop Nordic har udviklet og fået patent på et produkt, som kan anvendes til brandimprægnering af træ

For at imødekomme byggeriets krav til bæredygtig brandbeskyttelse har vi indgået en aftale med Firestop Nordic som gør os i stand til at brandbeskytte alle træprodukter til gældende brandkrav, vel at mærke med et beskyttelsessystem som er fuldt bæredygtigt og uden kemiske tilsætningsstoffer.

LÆS MERE OM metoden

Vil du være vores kommende samarbejdespartner?

Hvis du producerer, udvikler eller sælger et innovativt og bæredygtigt produkt til byggebranchen, hører vi gerne fra dig. Der er altid plads til flere samarbejder, som giver mening for vores kunder.

Kontakt os

Erhvert byggeri har indflydelse på klimaet

Som bygherre, arkitekt og entreprenør har vi ansvaret for, at klima-belastningen bliver så lille som muligt – samtidig med at byggeriet bliver prismæssigt konkurrencedygtigt, tidsplanen holder og løsningerne er langtidsholdbare. Det bidrager vores samarbejdspartnere til.

KONTAKT OS NU