Hvorfor ikke bygge bæredygtigt, når nu man sagtens kan?

Uanset hvilken type byggeri, du skal opføre, giver det god mening af tænke bæredygtighed, energi og indeklima ind.

Der findes mange måder at bygge på

Men hvorfor ikke vælge dén, som belaster klimaet mindst?
Og som også er langtidsholdbare og energivenlige?

Alt peger på, at verden bevæger sig i en bæredygtigt retning og det gælder også byggeriet.

Vi har længe oplevet en stigende efterspørgsmål på bæredygtige boliger. På et tidspunkt bliver det måske endda en selvfølge. Vi kan hjælpe dig på forkant med udviklingen og skabe attraktive boliger med innovative løsninger.

Vi tilbyder rådgivning, konceptudvikling og vejledning

Er du entreprenør, bygherre eller arkitekt – og har du planer om et bæredygtigt projekt? Så kan det godt virke omstændigt og dyrt. Det er slet ikke tilfældet, hvis man formår at vælge de rigtige løsninger.

Vi har arbejdet med bæredygtigt byggeri i mange år. Et samarbejde med os vil betyde en nemmere planlægsnings- og byggeproces.

Vi er af den overbevisning, at det at bygge bæredygtigt godt kan gøres til konkurrencedygtige betingelser og samtidig støtte den grønne omstilling. Vi kan introducere jer til nye teknologier, produkter og metoder som samlet kan gøre byggeriet mere konkurrencedygtig.

Bygningsreglementet bliver ikke en udfordring

Vi ved allesammen, at bygningsreglementet kan være svært at navigerer rundt i – specielt ved brug af innovative løsninger. Derfor samarbejder vi med rådgivende ingeniører, der sikrer, at alt bliver overholdt.

Er vi din næste samarbejdspartner?

Giv os et kald og få en go’ snak, så finder vi ud af det.

Kontakt os